به گزارش خبرنگار مهر، غلامعباس غلامزاده ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پلیس خدمت گذار مردم است، گفت: هفته نیروی انتظامی بهترین فرصت برای خدمت مضاعف به مردم و شهروندان عزیز است.
وی از افزایش ۷۹ درصدی جرائم رایانه ای درسال جاری خبر داد و افزود: در این مدت ۸۰ درصد از مجرمان جرایم رایانه ای و فضای مجازی شناسایی و دستگیر شدند.
فرمانده نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری از افزایش ۱۸ درصدی دستگیری سارقان در استان خبر داد و گفت: امسال ۱۵ باند سرقت احشام، منزل و اماکن در استان منهدم و یک هزار و ۳۰۰ سارق دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.
افزایش ۲۶ درصدی کشف کالای قاچاق در چهارمحال و بختیاری
فرمانده نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری ازافزایش ۲۶ درصدی و کشف بیش از۲۵۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در محورهای مواصلاتی استان خبر داد.
وی با بیان اینکه درسالجاری یک تن و ۶۸۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در محورهای مواصلاتی استان کشف شده است، گفت: در این راستا ۲۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر منهدم و ۳۱ نفر قاچاقچی دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان چهارمحال بختیاری از افزایش ۱۰ درصدی کشفیات مواد مخدر در استان خبر داد و گفت: محورهای مواصلاتی استان به دلیل ترانزیت بین استان های جنوبی و مرکزی یکی از راه های عبور مواد مخدر و کالاهای قاچاق است و در این راستا گشت، ایست و بازرسی ها در این محورها به منظور ناامن کردن جاده ها برای قاچاقچیان افزایش می یابد.
وی افزود: در این مدت بیش از ۲۵۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در محورهای مواصلاتی استان کشف و ضبط شده که این میزان نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد افزایش داشته است.
۲۶۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته نیروی انتظامی در چهارمحال و بختیاری برگزار می شود
فرمانده انتظامی استان چهارمحال بختیاری اظهار داشت: همزمان با هفته ناجا بیش از ۲۶۰ عنوان برنامه با هدف فرهنگ سازی در خصوص فعالیت های نیروی انتظامی و تنویر افکار عمومی در استان برگزار می شود.
وی گفت: برپایی صبحگاه مشترک، غبارروبی گلزارشهدا، حضور در نماز جمعه، برگزاری همایش تجلیل از طلایه داران فرهنگ ترافیک، حضور در مدارس و مهدهای کودک، نشست با روسای طایفه ها و معتمدان محلی از مهمترین برنامه های این هفته در استان است.


نظر شما